Terugblik op 2023: Wat een Jaar…

toonzaal Glas Vandoren in kerstsfeer

Wederom, wat een jaar… !

2023 heeft ons geconfronteerd met ongekende uitdagingen, van de nasleep van de coronacrisis tot internationale conflicten en economische onzekerheid. De wereld leek op zijn kop te staan, en toch hebben we bij Glas Vandoren niet stilgezeten. Te midden van deze turbulentie hebben we ons ingezet voor innovatie en het bieden van kwalitatieve oplossingen voor jouw interieur en buitenbeleving.

Ondanks Alles, Blijven We Innoveren

Bij Glas Vandoren zijn we niet blijven stilstaan. Juist in deze tijden van onzekerheid hebben we ingezet op innovatie om in te spelen op de trends van totaalbeleving van interieur en exterieur. Afgelopen jaar hebben we ons gamma uitgebreid met op maat gemaakte :

Voor de renovatiemarkt bieden we nu ook :

  • Vernieuwing van bestaand buitenschrijnwerk aan. 
Kies je ervoor je huidige schrijnwerk te behouden? We blijven je partner voor het vernieuwen van je bestaande buitenbeglazing naar  beter isolerende beglazingen.
  • Wist je trouwens dat je een renovatiepremie krijgt als je bestaande beglazing verandert naar 1.0 Ug waarde ?
  • Uniek schuifwandsysteem voor je inpandig balkon of je terrasoverkapping. Met ons unieke schuifwandsysteem maak je van je terras of balkon een extra geïsoleerde, bruikbare ruimte en geniet je het hele jaar door van een uniek buitengevoel.

Glas Vandoren

Glas Bandoren glazen wanden

Samen Sterker

Bij Glas Vandoren geloven we sterk in samenwerking. Het afgelopen jaar hebben we onze relaties verder versterkt en nieuwe partnerschappen gesmeed. Samen met jullie hebben we projecten gerealiseerd die de verwachtingen overtroffen. Of het nu ging om innovatieve glasoplossingen voor bedrijfspanden of het leveren van hoogwaardig glaswerk voor particuliere woningen, we hebben elke uitdaging met trots en professionaliteit aangepakt.

Vooruitzichten naar 2024

Trots op Innovatie: onze configurator

Met grote trots introduceren wij onze nieuw ontwikkelde configurator.  Een geavanceerd systeem ontworpen om aan de specifieke eisen van onze gewaardeerde klanten te voldoen. Deze configurator is momenteel in de testfase, waardoor we ervoor zorgen dat het naadloos aansluit op de unieke behoeften en verwachtingen van elke individuele klant.

Onze configurator is meer dan een eenvoudig instrument; het is een krachtige en intuïtieve tool die klanten in staat stelt om hun ideale product te visualiseren en te configureren, met de hoogste mate van nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Glas Vandoren configurator

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief?
Laat onderaan deze pagina je naam en e-mailadres achter en wordt als eerste geïnformeerd van de lancering van onze online configurator.’

Kortom, we blijven innoveren met kwalitatieve totaaloplossingen voor jouw interieur en buitenbeleving. We houden contact in 2024 en wensen dat het een vreedzamer jaar mag zijn.

Samen gaan we de toekomst in, met vernieuwde energie, innovatie en de vastberadenheid om jou de best mogelijke glasoplossingen te bieden.

Namens het hele team van Glas Vandoren NV, wensen we jou fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar!
Met warme groeten,
Het Team van Glas Vandoren NV

kerstkaart Glas Vandoren