Spatwanden en muurbekleding voor keukens en badkamers

Lacobel is helder floatglas dat aan één zijde bedekt is met een kwalitatief hoge verflaag. Het gelakt glas is perfect te combineren met andere materiaaltypes zoals hout, staal of steen. De tinten variëren van sobere en neutrale schakeringen tot gewaagde kleuren uit een ruim keuzepallet. Zowel voor privé- als voor professionele toepassingen kunnen wij uw vast en los meubilair fijn afwerken met glas op maat al dan niet in combinatie met LED-licht.

  • Gelakt Lacobel glas voor spatwanden voor keukens en douches, venstertabletten
  • Bekleden van meubilair, vitrines op maat
  • Een extra tint geven in je interieur : de schouw bekleden, een muur extra in de verf zetten, …

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.