Glasleverancier met een verhaal.

Vanuit het centraal gelegen Werchter werkt Glas Vandoren in heel Vlaanderen voor particulieren, bedrijven, bouwprofessionals, interieurarchitecten, winkels, salons en horecazaken. Als glasleverancier zorgen wij voor een heldere offerte en komen met de grootste precisie opmeten, leveren én plaatsen.

Particulieren

Van keuken tot badkamer, van inkomhal tot zolder, van dressing tot bureau, Glas Vandoren zorgt voor al het glaswerk op maat voor deuren, (schuif)wanden, spiegels en meubilair (vast en inbouw). Gezandstraald glas, gelakt, isolatieglas of veiligheidsglas? Renovatie, nieuwbouw of herstellingen? Start hier!

Bedrijven

Wij zorgen voor een aangename en lichte werkomgeving met glazen wanden en glazen deuren die we voorzien van zandstraalfolie, prints, logo’s of strakke kleuraccenten volledig in stijl met uw bedrijfsimago. We plaatsen brandwerend en inbraakwerend glas en maken decoratieve glaselementen met LED-licht.

Bouwprofessionals

Glas Vandoren is al jaren dé trouwe partner van schrijnwerkers, keukenbouwers, plaatsers van ramen en deuren, bouwpromotoren, aannemers, projectontwikkelaars, renovatiebedrijven en standenbouwers in heel Vlaanderen. Opmeting, levering en plaatsing? Driedubbel check!

Interieurarchitecten

Omdat wij graag mooi, kwalitatief en innovatief glaswerk op maat maken, werken wij samen met designers en interieurarchitecten. Ons ervaren team buigt zich mee over uw plannen om kleine en grote interieurprojecten te realiseren. Heeft u een out-of-the-box idee? Wij houden wel van een pittige uitdaging!