Beloopbaar glas

Glastegels in de vloer of het plafond verwerkt, afhankelijk van waar u staat krijgt u een unieke beleving. De extra lichtinval, de verruiming en de openheid die wordt gegenereerd vormen de sterke troeven van deze transparante aanwezigheid in uw woning of kantoor.

Beloopbare vloeren en traptreden bestaan uit gelaagd veiligheidsglas. Een glazen loopvloer zorgt voor een maximaal gevoel van ruimte en vrijheid. Zowel helder als mat glas is mogelijk. Beloopbaar glas geeft strakke architecturale constructies optimaal (door)zicht en versterkt zo het architecturale lijnenspel.

Nood aan ideeën waar beloopbaar glas een toegevoegde waarde kan brengen, neem dan gerust met ons contact op.

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.