Borstweringen en valbeveiliging

Hebt u op de verdiepingen ramen met valgevaar? Dan dient u deze te voorzien van een valbeveiliging. De zijdelingse bevestigingsprofielen kunnen meestal op de raamprofielen of in de dagkanten worden gemonteerd, zodat ook deze vrij subtiel ogen.

Er kunnen voor verschillende oplossinge gekozen worden …..subtiele, strakke, blindelingse bevestiging van het glas in een verzonken profiel of met duidelijk zichtbare kaders rondom het glas. Informeer tijdig over uw borstwering, zodat de onderliggende structuur op de juiste manier kan worden opgebouwd.

De montage van balustrades gebeurt door middel van aluminium U-profielen, wand- of vloerbevestiging. Op vlak van bevestiging zijn er verschillende opties mogelijk. Wij komen graag en vrijblijvend ter plaatse om te bekijken welke oplossingen mogelijk zijn binnen uw project.

Glasbalustrades (valbeveiliging, borstwering, …) bieden een duurzame en esthetische oplossing voor uw privé-woning of kantoor. U kan bij ons terecht voor binnentoepassingen in vides of trappen, maar evengoed voor buitentoepassingen zoals balkon balustrades.

Balustrades en borstweringen worden gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Twee ruiten worden tussenin voorzien van één of meerdere PVB-folies. Indien het glas ongewenst breekt, zal het in de folie blijven kleven, wat doorvallen onmogelijk maakt en uw veiligheid maximaal garandeert.

Door gekleurde folies of bepaalde stoffen toe te voegen kunnen we zelfs unieke en eigentijdse panelen creëren.

Onze gespecialiseerde en professioneel uitgeruste vakmensen nemen de plaatsingen voor hun rekening.

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.