Isolerende buitenbeglazing – hoogrendementsglas

Wilt u het glas van één of enkele buitenruiten vervangen met dubbel of driedubbel glas? Wenst u meer informatie over isolatieglas, zonwerend glas of akoestisch glas?

Voor buitentoepassingen kiest Glas Vandoren bewust voor kwaliteitsmerken en glasleveranciers die hoog aangeschreven staan. Dankzij de keuze tussen dubbelglas, driedubbel glas, isolerend glas, gelaagd veiligheidsglas, geluidswerend glas, zonwerend glas of een combinatie, voldoen onze oplossingen aan de hoogste eisen van klimaatcomfort en inbraakbeveiliging..

U kan bij ons terecht voor volgende isoleren buitenbeglazing toepassingen :

  • Plaatsen buitenbeglazing nieuwbouw & renovatie
  • Isolatieglas, zonwerend glas, dubbele of driedubbele beglazing
  • Glazen balkonbalustrade, valbeveiliging in veiligheidsglas
  • Grote glaspartijen zonder profielen voor woningbouw, winkels, etalages
  • Glazen schuifwanden zonder frame: Sliding Glass verdeler
  • Samenwerkingen met schrijnwerkers, plaatsers ramen en deuren
  • Dringende herstellingen van glasbreuken

Een nieuwbouw of renovatie van een woning, een horecaproject, een kantoor, een appartementsblok of een winkel? Wij komen vrijblijvend ter plaatse om te bekijken welke oplossingen geschikt zijn voor uw project. Wij doen de opmeting, levering, plaatsing en afwerking van het glas volledig zelf. Bovendien wordt het glas gesneden in ons eigen atelier waardoor we flexibel kunnen werken tegen concurrentiële prijzen. Wij zijn nu al benieuwd naar uw project!

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.