Isolerende buitenbeglazing – hoogrendementsglas

Wilt u het glas van één of enkele buitenruiten vervangen met dubbel of driedubbel glas? Wenst u meer informatie over isolatieglas, zonwerend glas of akoestisch glas?

Voor buitentoepassingen kiest Glas Vandoren bewust voor kwaliteitsmerken en glasleveranciers die hoog aangeschreven staan. Dankzij de keuze tussen dubbelglas, driedubbel glas, isolerend glas, gelaagd veiligheidsglas, geluidswerend glas, zonwerend glas of een combinatie, voldoen onze oplossingen aan de hoogste eisen van klimaatcomfort en inbraakbeveiliging..

U kan bij ons terecht voor volgende isoleren buitenbeglazing toepassingen :

 • Plaatsen buitenbeglazing nieuwbouw & renovatie
 • Isolatieglas, zonwerend glas, dubbele of driedubbele beglazing
 • Glazen balkonbalustrade, valbeveiliging in veiligheidsglas
 • Grote glaspartijen zonder profielen voor woningbouw, winkels, etalages
 • Glazen schuifwanden zonder frame: Sliding Glass verdeler
 • Samenwerkingen met schrijnwerkers, plaatsers ramen en deuren
 • Dringende herstellingen van glasbreuken

Een nieuwbouw of renovatie van een woning, een horecaproject, een kantoor, een appartementsblok of een winkel? Wij komen vrijblijvend ter plaatse om te bekijken welke oplossingen geschikt zijn voor uw project. Wij doen de opmeting, levering, plaatsing en afwerking van het glas volledig zelf. Bovendien wordt het glas gesneden in ons eigen atelier waardoor we flexibel kunnen werken tegen concurrentiële prijzen. Wij zijn nu al benieuwd naar uw project!

Vacuümglas is een zeer dunne thermisch isolerende beglazing die uitermate geschikt is voor de renovatiemarkt. In vergelijking met dubbel- en tripleglasisvacuümglas slechts 8,3mmdik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leef comfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Vacuümglas is een revolutionaire stap op het gebied van (glas)isolatie. VACUBEL glas is een type vacuümglas en kent aanvullende voordelen ten opzichte van regulier vacuümglas.

Vacuümglas is extreem dun isolatieglas waarbij twee glasplaten worden gescheiden door een hoog vacuümruimte. Dit vacuüm voorkomt warmte- en geluidstransmissie en zorgt voor een extreem hoge isolatiewaarde en een goede geluidsdemping. De microscopische afstandhouders zijn inherent aan vacuümglas en voorkomen dat de twee glasplaten elkaar raken. VACUBEL glas kent ten opzichte van regulier vacuümglas diverse voordelen:

 • VACUBEL glas is vrijwel altijd gehard (gehard glas is 5x sterker en kent geen thermische breuk)
 • VACUBEL glas heeft een U-waarde vanaf 0,40, regulier vacuümglas heeft een U-waarde van 0,59
 • VACUBEL glas heeft tot 6x minder afstandhouders
 • VACUBEL glas is aanzienlijk goedkoper dan regulier vacuümglas