Glazen deur gehelen

Een van de specialiteiten van Glas Vandoren is het realiseren van volglazen deuren, deurgehelen en die perfect integreren in elk interieur.

Wil je een taats – pivotdeur, een doorslaande deur of scharnierdeur? Voor elke opstelling of idee vinden we wel de gepast oplossing. Een brede deur met verlegd draaipunt, een dubbele deur, of een deur met een bovenlicht of zijlicht.

Haal het licht in huis of ga voor meer transparantie in je leefruimte, keuken of badkamer. Helder, satijn, gezandstraald of gekleurd glas voor je pivotdeuren, scharnierdeuren, doorslaande deuren schuifdeuren, … alles kan. Wens je in je woning in aparte bureelruimte maar toch zicht op de rest van je woning, kan je kiezen voor de fijne deurkader oplossingen met een vaste wand. Je behoudt hierdoor de nodige akoestische geluidsdemping zonder in te boeten aan minder licht.

Bij ons kan je ook terecht voor de nieuwe trend in interieur deuren : de steellook deuren met een fijn alu-frame of de IDA doors oplossing en dit zowel in een pivoterende opstelling, scharnierdeur of schuifdeur.

Spring binnen in onze showroom en ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen.

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.