Stalen deuren

Met de strakke lijnen, industriële uitstraling en duurzame structuur zorgen de stalen deuren van Glas Vandoren voor een moderne en stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte. Het slanke profiel van het staal en het glas creëren licht, ruimte en openheid en zorgen voor een naadloze overgang tussen kamers. De deuren zijn een mooie combinatie van functioneel en design, een perfecte balans tussen stijlvol en duurzaam en zorgen voor zowel een tijdloze als eigentijdse look.

Onze uitgebreide collectie stalen deuren is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap en biedt voor ieder wat wils met zowel klassieke als eigentijdse ontwerpen en maatwerk:

  • Heb je een deur of wand met boogvorm? Of schuine zijden op maat van je deuropening? Geen enkel probleem.
  • Wil je verschillende glassoorten combineren in één deur? Zorgen we voor.
  • Wil je aan de slag met een scharnierdeur die tegen een stalen deurkader slaat of met een pivoterende en doorslaande deur? Daar hebben we ook een eigen productielijn voor.

Met onze stalen deuren bieden we een extra mogelijkheid voor klanten die liever een stalen scharnierdeur of pivoterende deur willen dan een steellook deur.

De verschillen met een steellook deur zijn:

  • Een stalen deur is zwaarder en voelt daardoor ook steviger aan dan een steellook deur.
  • Een stalen deur straalt nog net iets meer klasse uit dan een steellook deur.
  • Bij een stalen deur is het staal volledig aan elkaar gelast.
  • Een stalen deur wordt vaker gebruikt voor scharnierdeuren, maar kan eventueel ook worden ingezet bij een pivoterende deur.

Wil je toch een steellook deur? Klik dan hier voor onze steellookdeuren.

Ben je benieuwd hoe een combinatie van verschillende stalen deuren, deurgrepen en glassoorten eruit zien? Of wil je gewoon graag je eigen stalen deurgeheel samenstellen? Bekijk dan snel onze configurator.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor verschillende deurgehelen? Bekijk dan onze realisaties.