Glazen wanden en deurkaders

Een van onze specialiteiten is het realiseren van glazen deurgehelen en – wanden voor bureeltoepassingen.

Wil je meer licht creeëren in je kantoorruimtes zonder in te boeten aan akoestische isolatie, kies voor onze oplossingen van onze deurkaders met glazen deuren en wanden. Heb je toch soms nood aan privacy tijdens een vergadering, dan kunnen we glazen wanden uitrusten met een folie die met een druk op de knop mat worden. Bovendien kan je op deze matte folie ook nog eens projecten.

In onze deurkaders is het mogelijk om ook volle houten deuren te plaatsen die een mooie afwisseling vormen met de glasgehelen.

Ook voor kantoorruimtes in je privé woning zijn onze fijne glazen deurkader oplossingen die ideale oplossing om toch rustig te kunnen werken zonder voeling met je gezin te verliezen. Kom gerust langs om je project te bespreken en we vinden samen de ideale glasoplossing.

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.