Dé Specialist in Maatwerk Douchedeuren en Douchewanden

Stel je voor: je stapt je badkamer binnen. Een zee van licht begroet je, reflecterend tegen glanzende oppervlakken van helder glas. Bij Glas Vandoren begrijpen we de kracht van glas. Het creëert een gevoel van ruimte, waarbij optisch geen plaats verloren gaat.

Onze maatwerk douchedeuren en douche glaswanden zijn ontworpen om jouw badkamer te transformeren. Ze worden een oase van luxe en comfort, waar elke centimeter optimaal benut wordt. Of je nu droomt van een elegante douchedeur, een ruime inloopdouche of een combinatie van beide, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Maatwerk en innovatieve oplossingen voor al uw doucheglas

Bij Glas Vandoren geloven we in maatwerk. Elk stuk glas dat onze werkplaats verlaat, is met zorg en precisie vervaardigd, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en de afmetingen van jouw badkamer.

Innovatie zit in ons DNA. Bij Glas Vandoren zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en trends in de wereld van badkamerdesign. Zo bieden we bijvoorbeeld Timeless of Traceless glas aan. Deze revolutionaire oplossing voorkomt kalkaanslag op je douche deur of douche wand, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Verschillende Oplossingen voor Jouw Badkamer:

Inloopdouche (met vast paneel)
Een inloopdouche met een vast glazen paneel geeft je badkamer een ruimtelijk gevoel.

Douchedeuren
Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, bij ons vind je de perfecte douchedeur op maat. Kies uit enkele of dubbele deuren, met diverse bevestigingsmogelijkheden voor elke situatie.

Douche opstellingen met schuifdeuren
Voor beperkte ruimtes biedt een douche schuifdeur een praktische en esthetische oplossing. Ons ervaren team installeert ze perfect tussen muren of glazen wanden, voor maximale functionaliteit en ruimtebesparing.

Glazen Zijpanelen
Steeds vaker wordt er gekozen voor een groter ruimtegevoel in de badkamer. Onze glazen zijpanelen worden op maat gemaakt voor een perfecte integratie in jouw badkamerontwerp.

Glazen douchewand op je badrand of langs je bad
Combineer douche en bad naadloos met een op maat gemaakte douche glaswand langs je badrand.

Douche onder een Schuin Plafond
Heb je een badkamer onder een schuin dak? Bij Glas Vandoren maken we jouw douche wand op maat, perfect aangepast aan de vorm van jouw schuine wand.

Verschillende Soorten Glas
Van helder glas tot figuurglas, satijnglas of gekleurd glas, ontdek de diverse mogelijkheden om jouw badkamer een unieke uitstraling te geven.

Lees hier mee over de verschillende mogelijkheden van doucheglas.

Bezoek Onze Showroom of Vraag Online een Offerte Aan

Benieuwd naar wat Glas Vandoren voor jouw badkamer kan betekenen?

Breng dan een bezoek aan onze mooie showroom in Werchter en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie douchedeuren en douchewanden.
Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw ruimte.

Liever meteen een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via ons online formulier.
Wij kijken ernaar uit om jouw badkamerdromen werkelijkheid te laten worden.