Douchedeuren, – wanden en andere doucheopstellingen

Een mooi douchegeheel vormt meer een meer belangrijke schakel in je badkamer. Bij ons kan je terecht voor het meedenken naar de best mogelijke doucheopstelling.

Een douchedeur, een inloopdouche, en combinatie van deur en wand of een schuifdeuropstelling. We zoeken samen met jou naar de ideale combinatie

Met helder glas komt de ruimte optimaal tot zijn recht en gaat er optisch geen plaats verloren. Liever toch meer privacy in uw doucheruimte? Kies dan voor figuurglas of gezandstraald glas. Ook voor gesloten doucheruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunnen bestaan uit een draaideur met eventueel de nodige zijpanelen. We bespreken de verschillende mogelijkheden en beste oplossingen met u naargelang de toepassing en de specifieke wensen naar uitvoering toe (satijn, gezandstraald, … ). Er is een waaier aan opstellingen mogelijk en wij maken alles op maat in ons eigen atelier. Wij helpen u graag verder in onze toonzaal of bij uw thuis in de badkamer. Samen bekijken we welk ontwerp en welke glassoort er het best aan uw behoeftes voldoet.

Zo bent u zeker van een waterdichte oplossing!

Vraag ook naar het nieuwe Traceless® glas of Timeless® glasvoor een gegarandeerd kalkvrije douche. Het zijn duurzame oplossingen die een beschermende laag aan het glas geven. Hierdoor zijn ze makkelijker te reinigen dan vergelijkbare producten.