Glassystemen voor terrassen, pergola, cottage en poolhouse, ….

Breid je huis uit! Met frameloze terrasbeglazingssysteem creër je multifunctionele extra ruimtes voor uw woning voor een gebruik het hele jaar door. De beglazing is geschikt voor bijna alle soorten terrassen.

Creëer een feestelijke eetruimte, een leuke speelruimte voor de kinderenof een gezellige ontspanningsruimte voor jezelf. Onze terrasbeglazing verduistert het zicht niet en is zeer gemakkelijk te gebruiken. De beglazing is bestand tegen alle weersomstandigheden en u kunt het hele jaar door

gebruik maken van de extra ruimte.

We zijn geboren om de wereld van open gevoel en een transparantere wereld te creëren. Doe met ons mee!

We bieden je mooie glas oplossingen aan voor je terrasuitbreidingen, balcons, cottages, poolhouse, ….

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.