Houten deuren

Om onze klanten te ondersteunen in hun totaal concept van hun niewbouw- of verbouwprojecten kan je ook voortaan bij Glas Vandoren terecht voor je houten deuren.

Of je nu schilderdeuren, superlakdeuren, massieven deuren of het nieuwe systeem van Xinix deuren nodig hebt, met verschillende motieven of uitvoeringen, in onze toonzaal vind je al voldoende inspiratie voor je project terug. Al deze deuren worden op maat gemaakt.

Kom gerust langs en laat je voldoende inspireren zodanig dat we jouw ook hierin verder professioneel kunnen ondersteunen. Bij Glas Vandoren ben je voor het totaalconcept van je deuren aan het goede adres.

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.