Steellook deuren

Op zoek naar een industrieel chique look voor je interieur? Dan zijn onze steellook deuren precies wat je zoekt. De steellook deuren van Glas Vandoren zijn geïnspireerd door industriële stalen constructies en zorgen voor een modern karakter in iedere ruimte. Of het nu gaat om een eigentijdse loft, een klassiek herenhuis of een modern kantoor: met het slanke profiel en de verfijnde afwerking past een steellook deur bij iedere stijl en omgeving.

Met een steellook deur vind je de juiste balans tussen functionaliteit en design en een mooie combinatie van modern en warmte. Ze passen met hun strakke en minimalistische design in ieder interieur en zorgen voor een tijdloze en luxueuze uitstraling.

Vanuit onze collectie steellook deuren bieden we de volgende mogelijkheden aan:

  • De classic uitvoering: deze klassieke uitvoering kenmerkt zich door een fijne aluminium omkadering rond de deuren. De scharnieren die voor het verende mechanisme zorgen, zijn subtiel zichtbaar en hebben twee verschillende opties:
    • Ingebouwde vloerveren waarbij het verende mechanisme zich in de vloer bevindt.
    • B-twist scharnieren waarbij het verende mechanisme zich (zichtbaar) boven de vloer bevindt.
  • De Alusta uitvoering: deze uitvoering onderscheid zich door de verhoogde Aluminium plint onderaan de deur. Het verende scharnier is bij deze uitvoering volledig verwerkt in het profiel.

Wil je liever een steellook deurgeheel met extra glazen steellook zijwanden? Daar kunnen we ook voor zorgen bij beide uitvoeringen. Ook kun je verschillende onderverdelingen en type glassoorten toevoegen.

Onze steellook deuren zijn een alternatief voor klanten die liever voor een steellook deur gaan dan voor een echt stalen deur.

De verschillen met een stalen deur zijn:

  • Een steellook deur is iets goedkoper dan een stalen deur.
  • Een steellook deur is niet gemaakt van staal, maar van aluminium profielen (je ziet hier van een afstand weinig verschil tussen).
  • Een steellookdeur is lichter dan een stalen deur.
  • Een steellook deur wordt vaker gebruikt voor pivoterende deuren omdat ze lichter zijn.

Wil je liever een stalen deur? Bekijk dan hier onze stalen deuren.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en combinaties van onze steellook deuren? Via onze configurator kun je jouw ideale deurgeheel met verschillende soorten deuren, glassoorten en panelen samenstellen.

Weet je nog niet goed wat je wilt of ben je nog op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze realisaties.