Glas Vandoren: Uw Specialist in Douchedeuren en douchewanden

Bij Glas Vandoren, dé expert in douchedeuren en douchewanden, streven we naar de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek.

Ons vakmanschap komt tot uiting in alles wat we doen. Van het eigen atelier tot de professionele plaatsing door ons ervaren team.

In dit artikel nemen we je mee door de diverse mogelijkheden van douche opstellingen die we aanbieden. Elk type illustreren we met foto’s van ons eigen atelier en onze plaatsers in actie.

Inloopdouche (met vast paneel)

Een inloopdouche met een vast glazen paneel geeft je badkamer een ruimtelijk gevoel. Of je nu een standaard douchebak hebt of droomt van een Italiaanse douche, bij ons kan je terecht voor een douchewand op maat. We kijken graag met je mee of jouw badkamer geschikt is voor een inloopdouche en hoeveel ruimte je nodig hebt voor een naadloze integratie.

glasvandoren-douchedeuren en douchewanden

Douchedeuren

Heb je een kleine of grote ruimte, een vierkante of rechthoekige doucheruimte ? Bij ons vind je de perfecte douchedeur:

  • Een enkele of dubbele douchedeur.
  • Een douchedeur met vaste wand in 90° of 180 °.
  • Een douchedeur met muurbevestiging.
  • Een douchedeur met glas/glas bevestiging.

Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat. Kom gerust bij ons langs en ontdek jouw perfecte maatwerkoplossing.

Douchedeuren Glas Vandoren

Douche opstellingen met schuifdeuren

Naast een enkele of dubbele douchedeur is ook een schuifdeur mogelijk. Maar wanneer zijn schuifdeuren de beste oplossing?

Is de ruimte beperkt en belemmert een gewone deur de bewegingsvrijheid, dan zijn schuifdeuren ideaal. We installeren ze tussen twee muren, tussen een muur en een glazen wand of zelfs tussen twee glazen wanden.

Voor elke situatie bieden we zowel een praktische als esthetische oplossing.

Douche schuifdeuren Glas Vandoren

Glazen Zijpanelen

Steeds vaker wordt er gekozen voor een glazen douchewand. Zeker in een kleine badkamer zorgt dit voor een groter ruimtegevoel. Bij ons wordt elke glazen douchewand op maat gemaakt, zodat we voor elke ruimte en situatie de meest geschikte oplossing kunnen voorstellen.

Douche zijwand in glas Glas Vandoren

Glazen douchewand op je badrand of langs je bad

Geniet je graag van zowel een ontspannend bad als een verkwikkende douche, maar heb je beperkte ruimte? Overweeg dan een douchewand op je badrand als oplossing.

Of misschien wil je douche en bad naadloos met elkaar combineren? In dat geval plaatsen we een douchewand met een uitsparing die naadloos je bad volgt. Zo bekom je een mooi geïntegreerd geheel.

Douchewand in glas, Glas Vandoren

Douche onder een Schuin Plafond

Heb je een badkamer onder een schuin dak en droom je van een geïntegreerde douchewand die je schuin dak volgt? Bij Glas Vandoren maken we jouw douchewand op maat en volgen we perfect de vorm van die schuine wand. Zo vermijd je verlies van kostbare ruimte en kan je optimaal genieten van je douche.

Glazen douchewand onder schuine wand, Glas Vandoren

Verschillende Soorten Glas

Ben je op zoek naar iets anders dan standaard helder glas? Dan tonen we je graag de mogelijkheden van figuurglas, satijn glas of gekleurd glas. Met één van deze bijzondere glassoorten geef je jouw badkamer dat tikkeltje meer en unieke touch.

glasopties Glas Vandoren

Innovatieve Oplossingen: Timeless Glas

Wil je voorkomen dat kalkaanslag op je doucheglas zorgt voor onverwijderbare corrosie? Overweeg dan Timeless of Traceless glas. Met deze opties voorkom je dat kalkaanslag zich permanent gaat hechten aan je glas. Met timeless coating zal water moeiteloos van je glas afglijden en is het achtergebleven water eenvoudiger te verwijderen van je douchedeur of douchewand.

Meer Glas in je Badkamer

Naast op maat gemaakt douchedeuren en douchewanden bieden we verschillende andere glasoplossingen om je badkamer te verfraaien. Kom in onze showroom de verschillende mogelijkheden ontdekken van glazen spatwanden, op maat gemaakt spiegels en nog veel meer. Met glas breng je extra transparantie en gezelligheid in je badkamer waardoor je badkamer een echte ontspanningsruimte wordt.

Hoe gaan we te werk bij Glas Vandoren

We begeleiden je stap voor stap door het proces dat aansluit bij jouw behoeften. In onze showroom doe je inspiratie op en geven we je graag advies op maat. Vervolgens wordt een offerte opgesteld met de gekozen opties en komen we bij je langs om de ruimte op te meten. Tenslotte wordt jouw douchedeur of douchewand op maat gemaakt in ons atelier en geïnstalleerd door ons ervaren team.

Elk project is bij ons UNIEK en we werken ALTIJD op maat. Elke doucheopstelling, of het nu gaat om een douchedeur,-wand of -schuifwand, wordt op maat gemaakt. Steeds inclusief de gekozen accessoires zoals douchescharnieren, profielen of stabilisatorstangen. En dat allemaal in diverse kleuren.

Bij Glas Vandoren streven we ernaar om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden. Met onze expertise in douchegehelen en hoogwaardige glasoplossingen zorgen we voor een badkamer die niet alleen functioneel is maar ook een esthetisch pareltje.

Kom alvast eens langs in onze showroom en ontdek onze verschillende oplossingen. We geven graag persoonlijk advies.

Of klik hier en ontdek onze realisaties.