Vacubel Glas

 

Vacuümglas is een zeer dunne thermisch isolerende beglazing die uitermate geschikt is voor de renovatiemarkt. In vergelijking met dubbel- en tripleglasisvacuümglas slechts 8,3mmdik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leef comfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Vacuümglas is een revolutionaire stap op het gebied van (glas)isolatie. VACUBEL glas is een type vacuümglas en kent aanvullende voordelen ten opzichte van regulier vacuümglas.

Vacuümglas is extreem dun isolatieglas waarbij twee glasplaten worden gescheiden door een hoog vacuümruimte. Dit vacuüm voorkomt warmte- en geluidstransmissie en zorgt voor een extreem hoge isolatiewaarde en een goede geluidsdemping. De microscopische afstandhouders zijn inherent aan vacuümglas en voorkomen dat de twee glasplaten elkaar raken. VACUBEL glas kent ten opzichte van regulier vacuümglas diverse voordelen:

  • VACUBEL glas is vrijwel altijd gehard (gehard glas is 5x sterker en kent geen thermische breuk)
  • VACUBEL glas heeft een U-waarde vanaf 0,40, regulier vacuümglas heeft een U-waarde van 0,59
  • VACUBEL glas heeft tot 6x minder afstandhouders
  • VACUBEL glas is aanzienlijk goedkoper dan regulier vacuümglas

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.