Het Alusta Gamma

Ook bij Glas Vandoren staan we niet stil voor de nieuwe trends. U kan bij ons terecht voor het Alusta gamma. Je kan kiezen voor pivoteren deur elementen, schuifdeuren, vaste wanden of een combinatie van verschillende toepassingen.

Ontdek onze configurator via : https://glasvandoren.alusta.be/

Het Alusta gamma met onder andere de typische Ferro Porta, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter, ze doen het met aluminium! Waarom?

De aluminium binnenoplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar) en onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft.

Bovendien biedt het Alusta gamma vele opties om in te spelen op de trends in de markt en gebruikt onderdelen van topmerken waaronder regelbare hydraulische bodemtaats, schuifdeursysteem, gelaagd en gehard veiligheidsglas volgens EN1250 die zich al sterk hebben bewezen binnen de glaswereld.

Configuur je eigen Alusta gamma product via onze configurator :

https://glasvandoren.alusta.be/

Belgisch design

Ontworpen en geassembleerd in België onder één dak waardoor er een korte levertermijn, lange levensduur en installatiegemak kan gegarandeerd worden.

Toch liever een stalen frame? Ook dit kan waarbij u stalen deur op maat maken