Glazen veiligheidsschermen.

Glas Vandoren helpt je om je economische activiteiten weer op te starten met respect voor de sociale distance maatregelen. Wij bieden je 3 varianten veiligheidsschermen aan. Het voordeel van glazen veiligheidsschermen zijn dat ze gemakkelijker reinigbaar zijn en dus hygiënischer zijn.

[av_productgrid categories='40' columns='3' items='9' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' offset='0' sort='price' paginate='no' av_uid='av-k9o5avzm']

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.