,

Het was een zeer fijne ervaring, die ik al met veel plezier met vrienden en familie kon delen

Bij deze even een woord van dank.

 

Dank aan jou dat je mijn vraag om hoogbestendigheidsglas zo vlot en professioneel behandelde. Ik ben heel blij dat je het op heel korte termijn zo kon organiseren dat de werken vóór het bouwverlof konden doorgaan. Ook dank dat ik bij jou terecht kon met mijn vragen.

 

Dank aan Bart voor de vlotte opmeting van het glas en voor de uitleg en geruststelling die hij me kon bieden bij mijn vele vragen.

 

Dank aan je collega’s die de werken uitvoerden: Kristof, die de volle twee dagen aan het werk was, Pascal die donderdag de werken mee uitvoerde, ook Christo en Bart die respectievelijk op donderdag en vrijdag enkele uren kwamen meehelpen.

Welgezind, respectvol, met af en toe een knipoogje of een grapje, positief ingesteld, attent – hun eerste vraag was welke ruiten ik bij voorkeur eerst wilde laten vervangen -, flexibel – ongehinderd door een hevige regenvlaag of door felle zon. Het eerste contact was even grappig, toen ik donderdagmorgen opendeed en Kristof en Pascal voor de deur stonden met ieder een dekentje onder de ene arm, een koffertje met materiaal aan de andere hand. Het is een plezier om zien hoe ze gefocust, met precisie en oog voor detail hun opdracht ter harte nemen. Naast hun nauwkeurig werk viel mij ook op dat ze de plaats netjes achterlieten na de werken. Je collega’s stralen tevredenheid en passie voor hun werk uit, een dikke pluim voor hen, voor jullie bedrijf en voor jullie bedrijfscultuur. Het is fijn om ervaren dat je collega’s zich met zoveel respect en trots over Glas Vandoren uiten.

Het was een zeer fijne ervaring, die ik al met veel plezier met vrienden en familie kon delen