Steellookdeuren en IDA doors

Ook bij Glas Vandoren staan we niet stil voor de nieuwe trends. U kan bij ons terecht voor steellook deuren met een fijn alumium profiel of de IDA doors.

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met de uitstraling van staal. Nog beter, ze doen het met aluminium! Waarom?

De aluminium binnenoplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar) en onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft.

De steellook deur als de IDA door oplossingen kunnen verkregen in profielen gelakt in RAL kleur naar keuze. Diverse type trekkers en onderverdelingen maken jouw ideale deur compleet. Deze deuren worden volledig op maat gemaakt naar jouw eisen.

Toch liever een stalen frame? Ook dit kan kan waarbij we samen met onze metaal constructeur uw deur op maat maken

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.