Boek een (virtuele) afspraak

Beste klanten,

We zijn terug open, en om je plannen en ideeën en dus om onze mogelijkheden te ontdekken is het mogelijk om een afspraak/rondleiding te boeken met een van onze medewerkers.

Voel je je nog niet 100 % zeker om langs te komen, jullie kunnen nog steeds een virtuele afspraak inboeken

Op basis van jullie behoeften, plannen, ideeën, vragen, … zullen we jullie een rondleiding geven en onze mogelijkheden tonen aan de hand van verschillende realisaties en fotomateriaal. Een (virtuele) afspaak duurt ongeveer een 20-tal minuten, die in alle veiligheid kan gebeuren.

Indien gewenst kan deze verlengd worden of kan een 2de opvolgende afspraak geboekt worden.

Op die manier willen we jullie een impressie geven van de diverse mogelijkheden zodat jouw plannen snel vorm krijgen endat jullie snel kunnen genieten van onze toegevoegde waarde in jullie interieur of bijgebouwen.

Boek hieronder je (virtuele) afspraak. We bevestigen je afspraak en een eventueel link indien je liever een  virtuele afspraak had gewenst !

En vergeet niet ….. maatwerk is onze standaard. Daar gaan we voor !

Tot binnenkort!

Submit

Meer dan 3 generaties betrouwbaar vakwerk…

Een gedreven team, een eigen glasatelier en 3 generaties aan vakmanschap, Glas Vandoren combineert het alle drie. Wij beschikken over één van de grootste glasateliers in Vlaanderen met een high-end machinepark en een stockageruimte gevuld met een grote voorraad glas. Onze ervaren glasbewerkers snijden, slijpen, zagen, zandstralen, printen en boren uw glas op maat voor privé- en professionele projecten. Een snelle en flexibele levering? Daar zorgen wij zelf voor!

Welkom in ons beleef- en inspiratiecentrum…

In de voortuin van de festivalweide van Werchter vindt u onze grote vernieuwde toonzaal die licht, ruimte en inspiratie uitstraalt. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding in ons beleefcentrum en maken met plezier tijd om uw project persoonlijk te bespreken. Een eenvoudige standaardopdracht of een exclusieve glascreatie op maat? Onze ervaren medewerkers denken met u mee. We pakken elke opdracht aan alsof het de eerste is en plaatsen uw glas met de puntjes op de millimeter.